Come back, Antichrist!

Diskografie

23. srpna 2006 v 20:59 | Kačík007 |  Nirvana
Bleach (1989)
Nevermind (1991)
Incesticide (1992)
In Utero (1993)
MTV Unplugged in New York (1994)
From The Muddy Banks In The Wishkah (1996)
With The Lights Out - boxset (2004)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 aklarik aklarik | 27. srpna 2006 v 18:08 | Reagovat

a co takhle sem napsat ty alba vsechny??????????????????

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama