Come back, Antichrist!

Diskografie MM

23. srpna 2006 v 18:00 | Kačík007 |  ‡ Marilyn Manson ‡
Portrait Of An American Family, LP(1994)
Smells Like Children, EP(1995)
Antichrist Superstar, LP(1996)
Mechanical Animals, LP(1998)
The Last Tour On Earth, LP live(1999)
Holy Wood(In The Shadow Of The Valley Of Death), LP(2000)
The Golden Age Of Grotesque, LP(2003)
Lest We Forget(Best Of), LP(2004)
From The Vaults, LP(2006)
Eat Me, Drink Me, LP(2007)
The High End of Low, LP (2009)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 MMbiggestFan MMbiggestFan | E-mail | 25. ledna 2008 v 20:39 | Reagovat

este je ich ovela viac:)

2 kačík kačík | Web | 26. ledna 2008 v 12:38 | Reagovat

já vim, ale brala jsem jenom ty nejzákladnější. kdybych musela vypisovat všechny, asi bych se z toho zbláznila..:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama