Come back, Antichrist!

In Flames

19. října 2007 v 20:31 | Kačík |  In Flames
In Flames, úžasná švédská asi deathmetalová skupina. Řikám asi, protože se o ní tak píše, ale já teda nevim, vždycky jsem si myslela, že death je něco strašně drsnýho a tohleto je vážně skvělý.

Poprvý mě uchvátila svým songem The Quiet Place, hlavně díky zpěvu, kterej byl tak jakoby naléhavej, vtahující, že mě to prostě nadchlo. Takže jsem si postahovala spoustu dalších písní, některý se mi nelíbily, ale většina mi přijde fakt dobrá. Je to melodický, řízný, drsný, ale vokály Anerse Fridéna vše dost změkčují. Občas také zazní uklidňující a zjemňující prvky kláves.

Na albech jsou taky instrumentální písně, který jsou i přes to, že v nich teda chyběj vokály, vážně dobrý - například jsem si vyloženě zamilovala Man Made God.

Celkově je hlavní důraz jasně kladenej na rytmus, kytary jsou typický svejma "výjezdama" a vyhrávkama, který se můžou zdát podobný, celkově to ale zní dost dobře.

Členové:

Anders Fridén - zpěv

s1.jpg Anders Friden image by IFAnders

Björn Gelotte - el. kytara



Jesper Strömblad - el.kytara


Peter Iwers - baskytara


Daniel Svensson - bicí


Diskografie:
Lunar Strain - 1994
Subterranean - 1994
The Jester Race - 1995
Black-Ash Inharitance - 1997
Whoracle - 1997
Colony - 1999
Clayman - 1999
The Tokyo Showdown (live) - 2001
Reroute To Remain - 2002
Soundtrack To Your Escape - 2004
Come Clarity - 2006
A Sense Of Purpose - 2008
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Jester Jester | 26. března 2010 v 19:06 | Reagovat

zkus od nich Ordinary Story to by se ti mohlo libit :)

2 Suneater Suneater | 25. ledna 2011 v 20:37 | Reagovat

Come Clarity - asi "nejjemnejsi" pisnicka od nich. Ja mam osobne nejradeji Sober And Irrelevant...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama